Ryggbesvär i Gävle

Vi på Rygg & nackaktuen i Gävle erbjuder för dig som lider av ryggbesvär i Gävle en behandling som ska hjälpa till att lindra eller att bli av med smärtan helt. För oss är det viktigt att du som kund som kommer till oss trivs med vistelsen hos oss och att du känner en skillnad efter våra behandlingar.

Vi erbjuder:
• Massage
• Art neuro
• Friskvård
• Klassisk massage

Vi är anslutna till actiway och till friskvårdskuponger.

Kvalitativa tekniker

Vi använder oss av kvalitativa tekniker som leder till att vi kan utföra professionella och noggrann utförda behandlingar. Alla våra massage som vi utför anpassar vi till våra kunder. Alla har inte samma förutsättningar och det är då viktigt att ta hänsyn till det. Vi tar även hänsyn till önskemålen och behoven som kunderna har. För oss är det viktigt att alla våra kunder trivs med vistelsen hos oss och känner sig trygg. Vi arbetar alltid med omtänksamhet och noggrannhet så att alla kunder kan med trygghet komma till oss för en behandling.

Frågor?

Om du skulle ha några frågor så är du välkommen till att ta kontakt med oss. Du kan både ringa, mejla eller besöka oss för att få svar på dina frågor. Du kan också läsa mer om oss och vad vi erbjuder på våran hemsida.

Vi hjälper dig!